26.07.2018

Opp gjennom årene har JV blitt presentert for en litt udefinert gruppe land, omtalt som "andre land" i verdensrapporten. Dette er land der JV´s arbeid er forbudt og / eller de ikke har noen organisert virksomhet.

Har du noen gang tenkt på hvor mange mennesker som bor i...

12.06.2018

Penger! Det uunngåelige tema for enhver virksomhet, enten den er av kommersiell eller religiøs karakter. 

I mange land mottar Jehovas vitner støtte fra staten fordi der er anerkjent som trossamfunn.

I Norge mottok trossamfunnet over 13 millioner kroner i 2017, ifølge år...

13.02.2018

Allerede i 2013, i studieutgaven av Vakttårnet for november, så gis det klare instrukser om hvordan Det Styrende Råd ønsker at Jehovas vitner skal forholde seg til det de måtte komme til å pålegge medlemmene i fremtiden. 

Se markering fra artikkelen på bildet nedenfor....

05.02.2018

Skrevet av

I en direktesendt video på tv.jw.org - med noe som ikke kan være annet enn et desperat forsøk på å svare kritikere - så holder Anthony Morris en tale hvor hovedtemaet er "Vi beskytter barna våre". 

Men gjør de virkelig det?

Naturligvis er Jehovas vitner sterkt...

31.01.2018

I januar 2018 ble det presentert to videoer som er ment som instruksjoner for dem som skal begynne på Betel, eller allerede arbeider der. 


Videoene inneholder streng veiledning om de alvorlige farene ved "selvbesmittelse" (masturbasjon) og talerne beskriver i detalj ul...

29.01.2018

Det kan være verdt å merke seg at Selskapet Vakttårnet under ledelse av Det Styrende Råd ved flere anledninger har "tøyet strikken" for å oppnå det de ønsker, og inngått visse forlik for å nå målet om bli anerkjent som religiøs organisasjon. I noen tilfeller, til sorg...

19.11.2017

Skrevet av

I Dagbladets artikkel 12. november 2017, angående en person som er blitt utstøtt av Jehovas Vitner (og dermed sin egen familie) dukker Tom Frisvold opp med sine standard svar fra selskapet om disse tingene. Dette er svar vi alle har hørt før. Han deltar som vanlig ikke...

07.11.2017

Den 6. november, etter at månedens "broadcast" på TV.JW.ORG er publisert, kan vi slå fast at noe av det mest ubegripelige og grusomme i Selskapets historie er et faktum.

De som har fulgt med de siste månedene vet at det har vært et enormt fokus på temaet "seksuelle over...

02.11.2017

Skrevet av

I min tid som svært ivrig forkynner, opplevde jeg noen ganger å bli møtt med påstanden om at "Jehovas vitner har sin egen bibel", altså underforstått "oversatt og tilpasset for å få teologien til å stemme". 

Det jeg pleide å svare da, er sikkert det samme som du svarer...

29.10.2017

Skrevet av

Joseph F. Rutherford skrev i boken "Religion" i 1940, at organisert religion ble innført av Satan Djevelen for å få mennesker til å vende seg bort fra Jehova Gud.

For å underbygge denne ideen holdt han sitt berømte foredrag "Religion is a snare and a racket". Han forsøk...

Please reload

Siste innlegg