© inkognito | 2017

23.08.2017

Skrevet av

Ordet sekt har en svært negativ klang i Jehovas vitners ører, og om du spør dem så vil de sannsynligvis benekte sterkt at de er med i en sekt. Det kan også være litt uklare definisjoner og oppfatninger rundt ordet, som gjør at man tar så avstand fra det.

I psykologien...

22.08.2017

Skrevet av

Til tross for at Selskapet har brukt tiår på å fordømme FN og identifisert denne organisasjonen på verst tenkelig måte, så har de over en periode på rundt 10 år hatt medlemskap som NGO (Non-governmental organisation) i FN. 

Det høres utrolig ut, men en journalist i The...

14.08.2017

Kanskje du har hørt rykter? Kanskje du har sett det selv? Disse litt "rare" og uforklarlige detaljene i enkelte av illustrasjonene i Jehovas vitners litteratur. 

Det finnes utallige eksempler på detaljer som mildt sagt er oppsiktsvekkende og som angivelig bringer tanken...

13.08.2017

Dette er et sitat fra Johannes kap. 6 hvor Jesu etterfølgere stiller ham dette spørsmålet.

66 Etter dette trakk mange av disiplene seg unna og gikk ikke lenger omkring sammen med ham. 67 Da spurte Jesus de tolv: «Vil også dere gå bort?» 68 Simon Peter svarte: «Herre,...

10.08.2017

Skrevet av

En varm anbefaling! Dette er en av de beste videoer som er laget om historien til Selskapet Vakttårnet, og som viser hele historien på en oversiktlig og lett forståelig måte.

Innholdet er dokumentert med henvisninger til Selskapets litteratur på slutten...

10.08.2017

Skrevet av

To religioner med samme navn i ett land?

 Ja, det er faktisk tilfelle. I Romania finnes det minst et trossamfunn i tillegg til JW.org som kaller seg Jehovas vitner.

Vi henvendte oss til dem for å høre hva de selv sier, og fikk dette svaret på e-post:

The International...

10.08.2017

Skrevet av

Bli bedre kjent med mannen som grunnla Jehovas vitner i 1931, tuftet på levningene og litteraturen etter Charles Taze Russel.

En svært utbredt oppfatning er at det var Russel som "grunnla" religionen vi i dag kjenner som Jehovas vitner. Dette er i beste fall veldig unya...

09.08.2017

Skrevet av

Vi har fått lov til å dele denne historien, skrevet av en bror som var eldste i en menighet i over 20 år. 

Min historie som Jehovas vitne startet da jeg var en liten gutt, og som så mange andre opplevde på 70 tallet - så var dette fordi mine foreldre begynte å studere B...

07.08.2017

Skrevet av

Saker som har fått stor internasjonal oppmerksomhet

Selskapet Vakttårnet har blitt dømt til å betale millioner av dollar til overgrepsofre!

Dette handler om organisasjonens manglende vilje til å ta overgrepsofre på alvor, og at menigheten krever to vitner dersom en per...

07.08.2017

Skrevet av

Fakta eller fabel?

For mer informasjon om sannsynligheten for vannflommen anbefales åtte videoer som er laget av Aron Ra. Du finner videoene knyttet til nedenstående youtubevideo. Her vises hvordan zoologi beviser at en flom ikke kan ha vært virkelig.

Jehovas vitners lær...

Please reload

Please reload

Siste innlegg
Arkiv