© inkognito | 2017

29.10.2017

Skrevet av

Joseph F. Rutherford skrev i boken "Religion" i 1940, at organisert religion ble innført av Satan Djevelen for å få mennesker til å vende seg bort fra Jehova Gud.

For å underbygge denne ideen holdt han sitt berømte foredrag "Religion is a snare and a racket". Han forsøk...

23.10.2017

Slik lød tittelen på en av bøkene som er gitt ut av Selskapet Vakttårnet. 

Mange kristne og naturligvis Jehovas vitner tror at Bibelen er en direkte kommunikasjon fra Gud til mennesker. Men er det slik?

Ikke nødvendigvis, ifølge skribenten Robert L. Johnson. Han skriver...

19.10.2017

Skrevet av

Bryter Jehovas vitner under ledelse av Det Styrende Råd religionsfriheten og menneskerettighetene? Les vår artikkel og bedøm dette selv:

FN's konvensjon som skal beskytte enkeltpersoners frihet og rett til å tro hva de vil er noe Selskapet Vakttårnet selv aksepterer og...

08.10.2017

Skrevet av

Betydelige endringer er kunngjort i brev fra Det Styrende Råd den 7. oktober 2017, i forbindelse med årsmøtet for Selskapet.

Følgende endringer er iverksettes fra 2018

- den offentlige utgaven av Vakttårnet og Våkn Opp skal forenkles ytterligere og nå bare gis ut TRE gan...

02.10.2017

Det du leser nedenfor kan synes utrolig og vanskelig å forstå. Vi kan imidlertid forsikre om at innholdet er troverdig og bekreftes av offentlig amerikanske skattemyndigheter. Vi har også laget en kort video som forklarer situasjonen:

Rett før sin død i 1945 overdro Hen...

01.10.2017

Selskapet under ledelse av Det Styrende Råd endrer fra tid til annen sin forståelse av Bibelen. Hvorfor skjer dette? Hva er konsekvensene? Og hvorfor er de så skeptiske til at det stilles spørsmål og at ting undersøkes?

Selskapet har utgitt tusenvis av artikler, blader,...

Please reload

Please reload

Siste innlegg
Arkiv
Please reload

Tagger | Stikkord
Please reload